EKG 12 KANAL – 1212G – me softuer

Mund të mbledhë sinjalin EKG me 12 priza njëkohësisht dhe të printojë formën e valës së EKG me sistemin e integruar të printimit termik.
Karakterizohet në regjistrimin dhe shfaqjen e formës së valës EKG në modalitetin automatik/manual; matjen, analizimin dhe diagnostikimin automatik të parametrave të formës së valës së EKG-së.
– 1280×800 pika, ekran LCD me ngjyra 10,1” me rezolucion të lartë
– shfaqja e EKG-së 3/6/12 me prirje për të vëzhguar ritmin jonormal të zemrës
– Mundësuar nga AC/DC ose bateri litium e integruar e rikarikueshme
– gatishmëri deri në 10 orë dhe printim i vazhdueshëm për 3 orë
– regjistroni deri në 1000 forma valore EKG
– matja automatike dhe auto-interpretimi i EKG-së rutinë siguron rezultatet e matjes dhe përfundimin e auto-diagnozës
– përfundimi i diagnostikimit automatik për HR, Intervali PR, Kohëzgjatja P, Kohëzgjatja QRS, Kohëzgjatja T, Intervali QT/QTc, Boshti P/QRS/T, R(V5), S(V1), R(V5)+S(V1 ) amplituda
– memoria e madhe e integruar mund të ruajë të paktën 4000 të dhëna mjekësore,
– funksionet e transmetimit LAN, USB me kabllo. Ngarkoni automatikisht rastet, shkarkoni raporte dhe printoni ato
– Të dhënat historike mjekësore mund të eksportohen në formate të tjera elektronike të skedarëve (dat, pdf, xml, bmp, jpeg, png etj.)
Softuer CD në GB, FR, IT, ES, PL, RO, SI, TR.
Madhësia: 34×32×h 8.6 cm
Pesha: 5 kg
Specifikimet teknike
Mënyra e hyrjes: Mbrojtje lundruese dhe defibriluese
Plumbi: standard 12 priza
Rryma e rrjedhjes së pacientit: <10µA Konstanta e kohës: =3,2 s Impedanca e hyrjes: =2,5 MO CMRR: >105 dB
Shpejtësia e letrës: 12,5 mm/s, 25 mm/s, 50 mm/s, ±5%
Zgjedhja e ndjeshmërisë: 5, 10, 20 mm/mV, saktësia është ±2%; Ndjeshmëria standarde: 10 mm/mV ±0,2 mm/mV
Regjistrimi automatik: konfigurimi i regjistrimit sipas formatit dhe modalitetit të regjistrimit automatik, ndryshon automatikisht lidhjet, matet dhe analizon automatikisht
Regjistrimi i ritmit: konfigurimi i regjistrimit sipas formatit të regjistrimit të ritmit dhe
mode, matet dhe analizon automatikisht
Regjistrimi manual: regjistroni sipas formatit të regjistrimit manual
Lloji i sigurisë së produktit: Pjesë e aplikuar për funksionin e defibrilimit të tipit CF të tipit I të klasës I
Furnizimi me energji elektrike: bateri litium e ringarkueshme, 14.8 V 5200 mAh
Frekuenca: 100-240 V, 50/60 Hz, =150 VA
Aksesorë standardë
1 kabllo plumbi
1 grup elektroda gjymtyrësh
1 komplet elektroda gjoksi
1 Kordoni i rrymës
Letër termike 210 mm x 20 m
Bateri e ringarkueshme
Manuali i përdoruesit (gb, ajo)
1 Tel tokëzues
Software CD