KLINIKA PLUS Plot
• Kavanoza të autoklavueshme: 2×4 l
• Çelësi i këmbëve: PO
• Devijues i drejtimit të rrjedhës (Lejon të drejtojë lëngjet e thithura në ndonjë nga 2 kavanozët): PO
Projektuar për aspirim profesional të lëngjeve trupore, indeve ose kockave të pacientëve gjatë ose pas operacionit.
Pompat e tipit pistoni pa vaj dhe pa mirëmbajtje ofrojnë performancë të lartë. Kapacitete të shkëlqyera thithëse dhe vakum maksimal i krijuar brenda pak sekondave.
Disponohet me matës vakum dhe kavanoza të autoklavueshme të bëra në makrolon me gradim 200 ml (kavanoz 2 l) ose 500 ml (kavanoza 4 ose 5 l) dhe kavanoza Flovac 2-3 litra me astar njëpërdorimësh.
Gamë e gjerë versionesh me karakteristika të ndryshme
– Shpejtësia e prurjes 60 l/m (Clinic Plus) ose 90 l/m (Hospi Plus)
– Kavanoza 2, 4 ose 5 l
– Sistemi MPR për shkathtësi
– çelësi i këmbës dhe devijuesi i drejtimit të rrjedhës
Standarde të larta sigurie në sistemin e mbrojtjes nga tejmbushja
Valvula e dyfishtë e sigurisë e integruar në kavanoz dhe filtri hidrofobik (të gjitha modelet), shishe kurthi sigurie (vetëm modelet MPR).
Modelet MPR (Multi Purpose Rail).
Ky sistem rrit shkathtësinë për shkëmbim të lehtë dhe të shpejtë të aksesorëve të ndryshëm, pa pasur nevojë për mjete.
E pajisur me pesë lidhje për unaza me diametra të ndryshëm për të përshtatur kavanoza të madhësive dhe llojeve të ndryshme (2l, 3l, 5l), mbajtëse kanulash dhe shishe kurthi sigurie.
Aplikacionet kryesore: DEPT. / GJINEKOLOGJI / TEATRI OPERATIVE / KIRURGJIA E PËRGJITHSHME / NEUROKIRURGJIA / PRAKTIKA DENTALE / OBSTETRI
Madhësia: 460 x 850 x 420 mm
Pesha: 20 kg
Prodhuar në Itali.
Specifikimet teknike
Tensioni i funksionimit: 230 V – 50/60 Hz
Thithja maksimale: – 0,90 bar (675 mmHg)
Cikli i funksionimit: i vazhdueshëm
Prurja: 60 l/min
Fuqia: 230 VA
Niveli i zhurmës: 51.7 dBA
Normat: CEI 62-5 (IEC 601-1); 93/42 EEC
Aksesorë standardë
Kavanoz i autoklavueshëm 121°C me sistem valvulash përmbytjeje: 2×4 l
Unaza për të akomoduar kavanoza 5 l: JO
Shishe kurth sigurie (220 ml): JO
Filtri antibakterial dhe hidrofobik (me një pacient): 1
Tuba silikoni të autoklavueshme ø 8×14 mm gjatësi 150 cm: 1
Lidhës konik ø 10-11-12 mm: 1
Hyrja e thithjes së ajrit: 1
Çelësi i këmbëve me funksionim të ndërprerë ose të vazhdueshëm: 1
Sistemi i ndërrimit nga kavanoz në kavanoz me anë të tasteve me prekje të butë: 1
Kordoni elektrik me spinën Schuko: 1
Manual shumëgjuhësh: GB, FR, IT, ES ,DE, GR, PL, RO