VEGA UNO ASPIRATOR thithës
Prurja: 15 l/m
Një linjë aspiratorësh elegant, kompakt dhe të besueshëm për kirurgji të vogla.
Pompat e heshtura, me prurje të lartë dhe pa mirëmbajtje – lejojnë jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri të gjatë të produktit.
Rekomandohet për aspirim nazal, aspirim oral, aspirim trakeal të lëngjeve trupore (mukus, katarr ose gjak) tek të rriturit ose fëmijët.
E pajisur me rregullator vakumi të rregullueshëm vazhdimisht, tregues vakumi, shishe e pathyeshme 1000 ml ose 2000 ml, e autoklavueshme në 121°C, me valvul sigurie të kontrollit të notit për të parandaluar tejmbushjen.
Kavanoz opsional APEC® i autoklavueshëm në 143°C.
Prodhuar në trup plastik të izoluar elektrik dhe termik.
Kavanoza të autoklavueshme dhe sistemi i grumbullimit të disponueshëm Flovac®: përveç kavanozit standard të autoklavueshëm, disponohet një sistem grumbullimi njëpërdorimshëm, i përbërë nga një kavanoz i ngurtë i ripërdorshëm, një shtresë polietileni e disponueshme me mbulesë të mbyllur hermetikisht dhe filtër bakterial hidrofobik, antirefluks, që funksionon si një valvul tejmbushjeje. .
Specifikimet teknike
• Tensioni i funksionimit:
– 220-230 V / 50-60 Hz
– 120-127 V – 60 Hz (sipas kërkesës)
• Konsumi i energjisë: 184 VA
• Kapaciteti i shishes: 1000 ml
• Prurja (litra ajër/min): 15 l/min
• Thithja maksimale: -0,75 bar (563 mmHg)
• Cikli i funksionimit: i vazhdueshëm
• Niveli i zhurmës: 59.6 dBA
• Përmasat: 25 x 19 x 16.5 cm
• Pesha: 2.2 kg
• Normat: 93/42/ECC
• Prodhuar në Itali
Aksesorë standardë
• Kavanoz i autoklavueshëm me sistem valvulash përmbytjeje
• Filtër antibakterial dhe hidrofobik
• Set tubash silikoni 6 x 10 mm
• Lidhës konik për sondat
• Manuali i përdorimit në 6 gjuhë (GB, FR, DE, IT, ES, PT)