Bërë nga aliazh i fortë dhe material i papërshkueshëm nga uji. Peshë e lehtë, e lehtë për t’u mbajtur, e palosshme në 4.
Gjatësia e palosshme në 2 pjesë, gjerësia e palosshme në 2 pjesë.
Furnizohet me çantë mbajtëse.
Specifikimet teknike
• Përmasat e hapura: 221 x 53 x 16 cm
• Përmasat e palosura: 104 x 19 x 12 cm
• Pesha: 5 kg
• Ngarkesa: 150 kg