Çanta doktori praktike për transportin e lehtë të instrumenteve dhe medikamenteve, e pajisur me 8 ndarje të brendshme të lëvizshme,
3 xhepa të jashtëm, 8 mbajtëse elastike, 1 xhep të brendshëm me zinxhir, 1 mini çante e lëvizshme (17 x 3 x h 24 cm).

Përmasat: 36 x 22 x h 25 cm.

Prodhuar nga poliestër 600D rezistent ndaj ujit.