Çantë shpine i bërë nga jashtë nga poliestër i fortë rezistent ndaj ujit 600D
Furnizohet me 6 qese me ngjyra me dritare transparente dhe shirita velcro, 2 xhepa ballore dhe 2 xhepa anash.
Shirita dhe elastikë të brendshëm velcro, për të mbajtur instrumentet.
Ndarja qendrore me zinxhir dhe elastike.
Pajisur me shirita reflektues të verdhë dhe rripa shpatullash.
E veshur me PVC.
– poliestër
– i madh
– 40 x 25 x 47 cm