CENTRIFUGA XC-2000
Centrifugë shumë e heshtur me 6 pozicione tubash, e pajisur me panel ekrani programimi me një prekje dhe numërues
elektronik për të lejuar vendosjen e saktë të shpejtësisë nga 1000 në 4000 rpm (500 rpm rritje).
Furnizohet me mbajtës metalik për 6 tuba 10 ml dhe mbajtës për 6 tuba 15 ml.
Kujtesa e memories së cilësimeve më të fundit të funksionimit.
Koha e rregullueshme e funksionimit: 1 – 60 min.
Strukturë e fortë ABS.
Mbyllja automatike kur hapet kapaku.

Specifikimet teknike:
Furnizimi me energji elektrike: 220 V – 50 Hz
Fuqia: 80 W
Shpejtësia: Përafërsisht 1,000 – 4,000 rpm (rritur në rritje prej 500 rpm’s)
Koha: 1-60 min
Përmasat: 320x290xh 320 mm
Pesha: 6 kg
Kapaciteti: 10 ose 15 ml x 6
Maks. RCF: 1790 g