Mikroskopi i avancuar i sipërfaqes së lëkurës ofron ndriçim halogjen të qëndrueshëm për ngjyrën e vërtetë të indeve dhe zmadhim 10X për detaje më të mëdha, duke lejuar diagnoza të sakta të lezionit pigment të lëkurës.
Furnizohet në një qese najloni të dobishme, me pllakë kontakti rezervë të autoklavueshme me shkallë 0-10 mm.
Pa latex.
Furnizohet me 2 pllaka kontakti të autoklavueshme (një milimetra) Ø 2,5 cm
Specifikimet teknike
• Pllakë kontakti me rrjetë
• Lehtë për t’u fokusuar, me unazë të madhe fokusimi