Desikator qelqi pa vakum 200mm
Xham borosilikat i prodhuar i trashë, i fortë dhe rezistent ndaj nxehtësisë, pa prizë me vakum.
Fllanxhat e shkëlqyera të lëmuara të trupit dhe të kapakut garantojnë mbyllje hermetike.
Furnizohet me një pjatë tharëse me vrima prej porcelani.