– 7″ TFT, ekran LCD me prekje me ngjyra
– Ekran i njëkohshëm me 12 priza
– Teknologji dixhitale e izolimit dhe zgjidhje për përpunimin e sinjalit, filtër dixhital
– Menaxhimi i pacientit, emri, mosha dhe identiteti, raporti i analizës së detajeve
– Bateri e ringarkueshme e integruar e litiumit
– Sistemi i printimit termik ofron më shumë se 10 mënyra printimi
– Mund të printojë 90 minuta dhe të printojë 150 EKG vazhdimisht
– Softueri ECG-Sync, lidhja USB me PC dhe memoria e integruar mund të ruajnë më shumë se 1000 raste
– Auto-matje, auto-analizë dhe auto-interpretim
– Softuer i brendshëm: GB, FR, IT, ES, DE, TR, PL, PT, SI, RU, KZ, CN.
– Program kompjuterik EKG Sinkron: GB, IT, FR, DE, PL, SK, TR.
– Manuali: GB, IT, FR.
Lidhja USB lejon transmetimin në kohë reale në PC, analizën dhe diagnostikimin e të dhënave në distancë, menaxhimin dhe printimin përmes kompjuterit.
Specifikimet teknike
Input instrumenti EKG
• Lloji i sigurisë: Klasa I, pjesë e aplikuar e tipit CF, e cila ka pjesë të aplikuar rezistente ndaj defibrilimit
• Lead Standard 12 drejton
• Mënyra e hyrjes: Mbrojtje lundruese dhe defibriluese
• Rryma e rrjedhjes së pacientit: <10µA • Shpejtësia e kampionimit: 1000Hz • Konvertimi A/D: 12bit • Përgjigja e frekuencës 0,05Hz~150Hz (-3dB, + 0,4dB) • Konstanta kohore: >3.2 s
• CMRR: >60dB, >100dB(Shto filtër)
• Tensioni i qëndrueshëm i polarizimit: ±500mV
• Niveli i zhurmës: <15µVp-pHidhni të dhënat e valës • Filtri i interferencës EMG: 25Hz/35Hz (-3dB) • Filtri AC 50Hz/60Hz (-20dB) Dalja e formës valore • Mënyra e regjistrimit: Sistemi termik i printimit (32 pika/mm) • Letër regjistrimi: 110mm(W)×20m(L) • Ndjeshmëria: 2,5, 5, 10, 20, 40 mm/mV • Shpejtësia e letrës: - Regjistrimi automatik: 25 mm/s, 50 mm/s - Regjistrimi i ritmit: 25 mm/s, 50 mm/s - Regjistro manuale: 5, 6.25, 10, 12.5, 25, 50, 100 mm/s Furnizimi me energji elektrike • AC: 110-220V, 50/60 Hz • DC: Bateri litiumi 7.4V, 3500 mAh Siguresa • 2 copë Ø5×20mm vonesë kohore AC; T250mA/250V (Furnizimi me energji elektrike:220V) Forma • Përmasat 315 x 215 x 77 mm • Pesha neto 1.7 kg Aksesorë standardë • Kabllo EKG - 1 set • Kapëse e elektrodës së gjymtyrëve - 1 set • Elektroda gjoksi - 1 set • Teli i tokëzimit • Lidhja me energjinë • Role letre • Lidhje USB dhe softuer kompjuterik

Frequently bought together

Lekë 107,700
For 1 item(s)