EKG HOLTER + SOFTWARE

Sistemi Holter i EKG-së përfshin regjistruesin e EKG-së dhe softuerin që mund të lidhet me një sistem kompjuterik ose printer lazer. Regjistruesi ka një media të integruar të ruajtjes flash për të rritur kapacitetin e kujtesës. Shkalla e marrjes së mostrave prej 1000 kampionimi/sek ka përmirësuar cilësinë e formës së valës. Saktësia e sistemit sigurohet nga të dhënat AHA dhe MIT.

Karakteristikat:
– ndërfaqja e softuerit të Windows (GB, IT, PL, PT, RU)
– sistem i shpejtë dhe i saktë i analizës
– sistem special i redaktimit të pikës R
– funksioni i përsosur i analizës së segmentit ST
– funksioni i analizës së valës T të të gjitha kanaleve dhe grafiku i tendencës së valës T
– rishikimi i grafikut të tendencës së EKG-së
– sistemi i analizës së ndryshueshmërisë së burimeve njerëzore, duke ofruar SDNN të rregullt, SDANN, RMSSD, LF, HF, domenin e kohës dhe domenin e frekuencës
– Analiza QT
– të marrë EKG pacing direkt pa kanal të veçantë; Gjithashtu kanë funksionet e VCG, VLP, TVCG, HRT, TWA

Regjistruesi:
– Marrja e EKG e sinkronizuar me 12 kanale
– Regjistrues i vogël EKG me ekran me ngjyra OLED për të shfaqur formën e valës së EKG-së në kohë reale dhe për të rishikuar të dhënat e ruajtjes.
– Kapaciteti deri në 2G
– shkalla e përzgjedhjes së mostrave, 200, 500, 1,000 kampionim/sek
– Saktësia e kampionimit: 12 bit
– media ruajtëse e integruar FLASH, për të parandaluar dëmtimin e kartës flash për shkak të futjes dhe tërheqjes së përsëritur
– Ndërfaqja USB
– Sistemi operativ: Win 98, 2000, XP, 7, 8, 10
Specifikimet teknike
• Tensioni i shkallës: 1mV±5%
• Ndjeshmëria standarde: 10mm/mV±5%
• Niveli i zhurmës: =30µV
• CMRR: =60dB
• Përgjigja e frekuencës: 10Hz si pikë referimi, 0.5Hz~55Hz; -3dB
• Konstanta kohore: >3.2 s
• Shpejtësia e skanimit: 25mm/s±5%
• Tensioni i qëndrueshëm i polarizimit: ±300mV
• Sinjali më i vogël i matjes: 50µV p-p
• Ndërhyrje ndërmjet kanaleve: skanoni devijimin e pjesës (rezultat nga ndërhyrja ndërmjet kanaleve) <0,5 mm • Lloji i sigurisë së produktit: tipi B (me energji të brendshme) • Madhësia: 111 (L) x60 (W) x25 (H) mm • Pesha neto: 105 g (pa bateri) Aksesorë standardë • 1 regjistrues Holter • 1 CD me softuer (GB, IT, PL, PT, RU) • 10 kabllo pacientit • 10 sensorë EKG të disponueshme • 1 qese për regjistrues të varur • 1 kabllo USB për shkarkimin e të dhënave • Manuali i udhëzimeve (GB, IT)