– Ekran LCD me ngjyra 3,5″ TFT
– Ekran i njëkohshëm me 12 priza
– Sistemi i printimit termik
– Furnizimi me energji AC dhe DC
– Bateri e ringarkueshme litium e integruar me kapacitet të lartë
– Fuqia e baterisë mbështet deri në 150 regjistrime të vazhdueshme EKG
– Baza e të dhënave e integruar
– Memoria e integruar mund të ruajë më shumë se 1000 raste
– Procesor dixhital i sinjalit për filtër
– Auto-matje, autoanalizë, auto-interpretime
– Softuer ECG-Sync, lidhje USB me PC
– Softuer i brendshëm: GB, FR, IT, ES, DE, TR, PL, PT, SI, BG, YU, RU, KZ, CN.
– Program kompjuterik EKG Sinkron: GB, IT, FR, DE, PL, SK, TR.
– Manuali: GB, IT, ES, FR.
Lidhja USB lejon transmetimin në kohë reale në PC, analizën dhe diagnostikimin e të dhënave në distancë, menaxhimin dhe printimin përmes kompjuterit.
Specifikimet teknike
Input instrumenti EKG
• Lloji i sigurisë: Klasa I, pjesë e aplikuar e tipit CF, e cila ka pjesë të aplikuar rezistente ndaj defibrilimit
• Lead Standard 12 drejton
• Mënyra e hyrjes: Mbrojtje lundruese dhe defibriluese
• Rryma e rrjedhjes së pacientit: <10µA • Shpejtësia e kampionimit: 1000Hz • Konvertimi A/D: 12bit • Përgjigja e frekuencës 0,05Hz~150Hz (-3dB, + 0,4dB) • Konstanta kohore: >3.2 s
• CMRR: >60dB, >100dB(Shto filtër)
• Tensioni i qëndrueshëm i polarizimit: ±500mV
• Niveli i zhurmës: <15µVp-p Hidhni të dhënat e valës • Filtri i interferencës EMG: 25Hz/35Hz (-3dB) • Filtri AC 50Hz/60Hz (-20dB) Dalja e formës valore • Mënyra e regjistrimit: Sistemi termik i printimit (32 pika/mm) • Letër regjistrimi: 80mm(W)×20m(L) • Ndjeshmëria: 2,5, 5, 10, 20, 40 mm/mV • Shpejtësia e letrës: - Regjistrimi automatik: 25 mm/s, 50 mm/s - Regjistrimi i ritmit: 25 mm/s, 50 mm/s - Regjistrim manual: 5, 6.25, 10, 12.5, 25, 50 mm/s Furnizimi me energji elektrike • AC: 110-220V, 50/60 Hz • Bateri litiumi DC: 7.4V, 3500 mAh Siguresa • 2 copë Ø5×20mm vonesë kohore AC; T250mA/250V (Furnizimi me energji elektrike:220V) Forma • Përmasat: 315 x 215 x 77 mm • Pesha neto: 1.6 kg Aksesorë standardë • Kabllo EKG - 1 set • Kapëse e elektrodës së gjymtyrëve - 1 set • Elektroda gjoksi - 1 set • Teli i tokëzimit • Lidhja me energjinë • Role letre • Lidhje USB dhe softuer kompjuterik

Frequently bought together

Lekë 85,860
For 2 item(s)