Sistemi portativ B/W MINDRAY DP-20 me lidhës 1 sondë, monitor LED 12,1″ me rezolucion të lartë, 2 porte USB, THI, iStation™, paketë softuerësh, pa sondë
DP-20 tejkalon pritjet tuaja
Sistemi inteligjent portativ me ultratinguj B/W me veçori të avancuara
Mënyrat e shfaqjes dhe përpunimi i imazhit:
Imazhe me brez të gjerë, me shumë frekuenca: B, B/B, 4B, B/M, M
Përpunimi i imazhit:
– Sonda me shumë frekuencë për mënyrat e imazhit 2D
– iClear: imazhi i zvogëlimit të njollave
– THI (Tissue Harmonic Imaging) vetëm me sondë konveks 33976
– TSI (Imazhe specifike e indit)
– Funksioni i zmadhimit: zmadhimi në vend, zmadhimi i panevojshëm
– ExFOV (Fushë e zgjeruar e shikimit)
Pamja e zgjeruar e strukturës anatomike në të gjitha sondat konvekse dhe lineare mundëson zbulimin e informacionit më të mirë diagnostikues.
– iTouch (Optimizimi automatik i imazhit)
– harta me ngjyra
Ndërfaqja e përdoruesit
– tastierë alfanumerike QWERTY me dritë prapa
– topi gjurmues: shpejtësia e paracaktuar
– TGC me 8 segmente
– tastet bosh të përcaktuara nga përdoruesi: shkurtore për qasje të lehtë në meny
Rrjedha inteligjente e punës iStation™
Sistemi inteligjent i menaxhimit të të dhënave të pacientit
– motor kërkimi i integruar për të dhënat e pacientit
– rishikim i detajuar i informacionit të pacientit
– kopje rezervë/rivendosje inteligjente e të dhënave
– Dërgimi i të dhënave/imazhit të pacientit, fshirja e të dhënave (US B, DVD, DI COM)
– Menaxhimi i provimit: aktivizoni provimin
Mënyra e ruajtjes/rishikimit:
– arkivi i imazheve në hard disk dhe medium USB celular, ruajtje e përkohshme në memorien e filmit, transferimi i raportit direkt në PC
– 2 porte USB
– formate të shumta imazhi: BMP, JPG, DCM, FRM, AVI, DCM, CIN
– iVision: luajtës demo
– Rishikimi i kinemasë: automatik, manual (mund të vendoset segmenti i rishikimit automatik), mbështet rishikimin e lidhur të kinemasë për imazhe 2D, M
– Kapaciteti i memories së filmit (maksimumi)
– gjatësia e kapëses e paracaktuar: 1-60 s
Mënyra B: kornizë 11959
Modaliteti M: 110,0 s
Furnizohet me GB, manual IT dhe manual CD (GB, FR, IT, ES, PT, DE, RU, BR).
Funksioni iScanHelper
Funksion i dedikuar tutorial i integruar për të përmirësuar përvojën e ultrazërit.
– përzgjedhje e gjerë e aeroplanëve të provimit specifik të aplikimit
– ilustrime anatomike
– imazhe standarde me ultratinguj
– skanimi i fotografive të referencës
– këshilla për skanimin dhe diagnostikimin
Doppler opsional PW për sondat 33976 (Konveks), 33977 (Linear)
DP-20 mbështet imazhe të shkëlqyera PW Doppler për të aksesuar rrjedhën e gjakut në kushte të ndryshme klinike.
Me PW, mjekët do të jenë në gjendje të:
– të diferencojë jo-ekoareat dhe enët e gjakut
– dallojnë arteriet dhe venat
– vlerësoni shpejtësinë e rrjedhjes së gjakut për një diagnozë më gjithëpërfshirëse
– Kontrolloni shëndetin e një fetusi duke vlerësuar rrjedhën e gjakut në kordonin e kërthizës
Veçoritë
Rregullimi i parametrave: Fitimi, Madhësia e vëllimit të kampionit, shkalla, drejtimi, diapazoni dinamik, filtri i murit, etj.
Matja: Gjurmë, HR, Shpejtësia, PS/ED, PI, RI, etj.