KIT ÇANTE REANIMORE SILIKONI – per te rritur

Furnizohet me maskë silikoni për fytyrën N° 4, valvul fikjeje H2O 60 cm, tub oksigjeni 2 metra, valvul rezervuari të autoklavueshme dhe qese rezervuari 2,500 ml (vëllimi: 1,600 ml), pykë helikoidale në gojë, gjuhe që mban 10 pincetë kuzhine, çantë emergjente.