Krevat masazhi me lartësi të palosshme me tre seksione me kornizë druri ahu gjerman dhe mbulesë vinili PVC me trashësi shkume 5 cm.
Tavolinat janë të pajisura me mbështetëse koke, mbështetëse krahu, mbështetëse krahu të varur dhe çantë mbajtëse.
Specifikimet teknike
• Përmasat e hapura të produktit: 185 x 70 x h 62/87 cm
• Madhësia e paketimit: 95 x 20 x h 75 cm
• Pesha neto/bruto: 16/19 kg
• Ngarkesa maksimale e punës: 227 kg (500 lbs)
• Ngjyra: Blu