2 motorra elektrik per te ngritur shpinen dhe kembet
Ngritja e shpinës dhe këmbës elektrike.
Kontroll me pult nga pacienti.
Lartësia fikse e shtratit.
Montim, çmontim, transport dhe magazinim i lehtë dhe i shpejtë vetëm nga 1 person.
M = 200cm, P = 90cm, Y = 50cm
dimensionet e brendshme
Pesha maksimale e lejuar 125 kg

Frequently bought together

Lekë 102,000
For 2 item(s)