Imobilizuesit e kokës
• Lloji: STOP
• Ngjyra: portokalli
• Materiali: Shkumë me densitet të lartë + veshje kundër ujit
Të gjitha janë të përbëra nga dy blloqe koke dhe dy rripa për të parandaluar çdo lëvizje të kokës së personit të dëmtuar gjatë transportit.
Material radiolucent, i përshtatshëm për dhomën me rreze X.