Monitori i pacientit me shumë parametra PC 3000:

– Ekran TFT me ngjyra me rezolucion të lartë 7”, ekran në formë vale me 5 kanale
– parametrat standardë: EKG, RESP, Sp02, NIBP, 2-TEMP, PR; Analiza e aritmisë dhe e segmentit ST
– deri në 12,000 grupe të dhënash të parametrave dhe ruajtje dhe rikthim 60-orësh i formës së valës së EKG-së
– Trendet grafike dhe tabelare 1000-orëshe për të gjithë parametrat
– Ekran i njëkohshëm i valëve të EKG-së me 7 kanale
– mbrojtje kundër interferencave nga defibrilatori, thika elektrokirurgjike
– mënyrat e matjes për të rritur/pediatrik
– alarme vizuale dhe zanore; aftësia e rrjetëzimit
– dorezë mbajtëse me grepa krevati
Softueri i brendshëm: GB, IT, FR, ES, PT, PL, CZ, TR, CN.
Specifikimet teknike
Monitorimi NIBP
Metoda e matjes: Matja Automauc me metodën osciluese
Presioni fillestar i fryrjes së manshetës: (Modaliteti i të rriturve: < 180 mmHg) (Modaliteti i foshnjës: < 120 mmHg) Kufiri i mbrojtjes nga presioni i tepërt: (Modaliteti i të rriturve: 300 mmHg) (Modaliteti i foshnjës: 240 mmHg)Gama e matjes Presioni sistolik: (Të rriturit: 40-225 mmHg) (Fëmija: 40-200 mmHg) Presioni diastolik: (Të rriturit: 20-215 mmHg) (Fëmija: 20-165 mmHg) Presioni mesatar arterial: (Të rriturit: 10-195 mmHg) (Fëmija: 10-150 mmHg) Saktësia e matjes: (Sistolike ± 10%) (Diastolike ± 10%) (MAP ± 10%) Modaliteti i matjes: Manual, Auto, STAT Matja automatike: 1-240 minMonitorimi TEMP Gama e matjes, saktësia: 25,0 - 45,0°C, ± 0,2°CSpO2 dhe monitorimi i pulsit Trasducer: LED me gjatësi të dyfishtë Gama e matjes së SpO2: 35% - 100% Aftësia e ulët perfuzioni: 0.4% - 5% Saktësia e ekranit SpO2: 70% - 100% ±3% Gama e matjes PR: 30 bpm - 250 bpm ± 2 bpmMonitorimi i EKG-së Matja e frekuencës së vatrës: ± 0,4 mVp - ± 5 mVp Gama e shfaqjes së rrahjeve të vatrës: 20 - 250 bpm Saktësia e ekranit: ± 1% ose ± 2 bpm, cilado qoftë më e madhe (Opsioni i gjerë i pamjeve të ekranit disponohet) Koha e vonesës së alarmit të rrahjeve të zemrës: = 10 s Zgjedhja e ndjeshmërisë: Auto, x1/2, x1, x2, x4 (toleranca: = 5%) Shpejtësia e fshirjes: 12,5 mm/s, 25 mm/s, 50 mm/s (toleranca: = 10%) Raporti i refuzimit të modalitetit të zakonshëm: = 89 dB Modaliteti i përgjigjes së frekuencës: (Monitorimi: 0,5 - 40 Hz) (Diagnostikimi: 0,05 - 75 Hz)Monitorimi i RESP Gama e monitorimit, saktësia: 0 - 120 rpm, ±5% ose 2 rpm, cilado qoftë më e madhe Gama e alarmit RESP: 0 - 100 bpm ± 10%Specifikime të tjera teknike Furnizimi me energji elektrike: 100 - 250 Vac, 50/60 Hz <80VA Porta e rrjetit: porta serike/Net Aksesorë standardë • 1 kabllo EKG • 1 sondë SpO2 për të rritur • 1 përshtatës rryme AC • 1 bateri Li-jon • 1 pranga NIBP • 1 transduktor i temperaturës së sipërfaqes së trupit • 1 Kabllo rryme • 10 elektroda të disponueshme • Manuali i përdorimit: IT, GB, FR