iHEALTH AIR – OXIMETRA PULSE ME TELE
Pulse Oksimetër i lehtë dhe i besueshëm për të kontrolluar në vend ngopjen e oksigjenit në gjak (SpO2) rrahjet e pulsit (bpm) dhe vëllimin e rrjedhës së gjakut (indeksi i perfuzionit).
– mat dhe regjistron SpO2 dhe frekuencën e pulsit nga pajisja juaj celulare
– Ekrani LED i lehtë për t’u lexuar shfaq SpO2, shkallën e pulsit dhe indeksin e perfuzionit
– lidhet me valë nëpërmjet Bluetooth 4.0
– Aplikacioni pa pagesë iHealth dhe shërbimi cloud përfshijnë mjete të personalizuara shëndetësore
Madhësia: 62x33x28 mm
Furnizohet me litar dhe kabllo USB karikimi.
• APLIKACIONI FALAS iHEALTH MYVITALS (Shih listën e pajisjeve të përputhshme në ihealthlabs.eu/support)
– gjurmoni të dhënat, grafikët dhe historikun në aplikacionin iHealth MyVitals
– Aplikacioni me shumë pacientë (rendit automatikisht të dhënat e matjeve për përdorues)
– ruajtje falas dhe e sigurt e të dhënave
– Ndani rezultatet me trajnerin dhe miqtë tuaj ose profesionistin e kujdesit shëndetësor
iHealth harton produkte inovative dhe celulare të kujdesit shëndetësor personal për të gjithë. Produktet me valë iHealth me lidhje Bluetooth për sistemin iPad, iPhone, iPod dhe Android, lejojnë matjen dhe gjurmimin me lehtësi të të dhënave personale dhe shkëmbimin e menjëhershëm të familjes ose mjekut.
Aplikacioni i fuqishëm iHealth MyVitals do të lejojë gjithashtu të menaxhoni të gjitha të dhënat tuaja shëndetësore me grafikë, statistika, tendenca të personalizuara.
Ky aplikacion unik gjurmon lidhjen midis parametrave të ndryshëm si presioni i gjakut, pesha, marrja e kalorive dhe aktivitetet.
Aplikacioni i pajtueshëm me të gjitha platformat Apple dhe Android.
Përfshin një shërbim falas iHealth Cloud.
Aplikacioni MyVitals disponohet në: GB, FR, IT, ES, DE, NL, GR, HU, PT, RO, RU, TR, JP, KR, CN, AR.
Paketa dhe manuali i produktit në 8 gjuhë (GB, FR, IT, ES, DE, PT, NL, GR). Të gjitha produktet kanë 2 vjet garanci.
Specifikimet teknike
• Klasifikimi: Fuqia e brendshme, tip BF
• Fuqia: Bateria, 3.7 V Li-ion, 300 mAh
• Gama e matjes së SpO2: 70-99%, ±2%
• Gama e matjes së pulsit: 30-250 bpm, ±2 bpm ose ±2% më e madhe