Pajisje xhepi e lehtë për t’u përdorur, mat nivelin e oksigjenit dhe ritmin e pulsit.

Karakteristikat kryesore:
– Funksionim i thjeshtë, dizajn i vogël dhe i lehtë, i lëvizshëm
– Ekrani SpO2, forma valore SpO2, PR, shiriti i pulsit
– Konsumi i ulët i energjisë
– 2 bateri alkaline AAA të përfshira
– Treguesi i baterisë së ulët, fikja automatike
– strehon gamën më të gjerë të madhësive të gishtërinjve nga pediatri në të rritur
– Mbushje e butë silikoni, rrëshqitje e fortë
– Kapëse rezistente, jo invazive, pa shpime