Peshore per bebe
Ofrohet me ekran të madh LCD 66 x 28 mm (lartësia e shifrave 18 mm) dhe çelësi kg/lb.
Furnizohet me matës shiriti lartësie

Specifikimet teknike
• Kapaciteti: 20 kg / 44 lbs
• Ndjeshmëria: 10 g
• Përmasat: 595 x 340 x 90 mm
• Pesha: 4 kg
• Me bateri: 4 x 1.5V AA
• Funksioni i fikjes automatike për të kursyer baterinë