Shtrat standard gjinekologjik (me mbajtëse standarde të këmbëve)
Strukturë e fortë e kromuar. Tub çeliku drejtkëndor.
Seksione të rregullueshme të kokës dhe këmbëve.
Lëkurë e simuluar, ngjyrë e zezë, tapiceri që lahet,
Ngarkesa: 110 kg.
Kompletuar me tas Ø 31 cm dhe mbajtës për këmbë.
Prodhuar në Itali.
Specifikimet teknike
• Përmasat: 180 x 55 x 80 cm
• Përmasat e sediljes: 55 x 55 cm