AMBU SPUR II ADULT – me maskë për fytyrën nr. 5 dhe çantë rezervuari

Ambu SPUR II u ofron përdoruesve reagime të jashtëzakonshme prekëse dhe vizuale gjatë ringjalljes.
Çanta është shumë reaguese, me rezistencë minimale mekanike. Për më tepër, dizajni karakteristik siguron volum optimal të goditjes me zmbrapsje të përsosur.
Gama përfshin madhësitë e foshnjave, pediatrisë dhe të rriturve.
Të gjithë reanimatorët Ambu SPUR II vijnë në qese transportuese plastike individuale, të rimbushshme, të kompletuara me maskë, qese rezervuari, tub oksigjeni.

Çanta janë të koduara me ngjyra për identifikimin e shpejtë të madhësive të foshnjave, pediatrisë dhe të rriturve.
Specifikimet teknike
• I përshtatshëm për të rritur > 30 kg
• Vëllimi i goditjes:
– 1 dorë: 800 ml
– 2 duar: 1000 ml
• Vëllimi i reanimatorit: 1475 ml
• Madhësia (Gjatësia x Ø): 295 x 127 mm
• Vëllimi i rezervuarit të qeseve: 2600 ml