SPIROBANK II SMART + SOFTWARE WINSPIROPRO
Spirometër me kapacitet memorie 10.000 teste, ekran LCD monokromatik, tastiera membranore me 6 çelësa. Furnizimi me energji baterie (3,7 V-1100 mA litium) me një autonomi prej përafërsisht. 50 orë përdorim të vazhdueshëm, i rikarikueshëm me port USB.
– lidhje me kabllo (USB 2.0) ose me valë (Bluetooth 4.0).
– Sensori i brendshëm i temperaturës për konvertimin automatik të BTPS
– Ekran grafik me rezolucion të lartë
– regjistrim automatik i një seance të tërë të spirometrisë duke përfshirë testin më të mirë
– Kabllo USB, kuti mbajtëse, manual CD (GB, FR, IT, ES, DE, PT) turbinë e ripërdorshme dhe softuer i përfshirë. Softuer i brendshëm i përzgjedhshëm (GB, FR, IT, ES, DE, PT)
Funksionet e softuerit WinspiroPRO: (Kërkesat e sistemit të kompjuterit: XP, Seven, Vista, 8, 10)
– lidhje me PC në linjë me ndërfaqen e ikonave
– Kurbat e rrjedhës/vëllimit dhe vëllimit/kohës në kohë reale
– sfidë bronkiale me dozë-përgjigje FEV1
– animacione nxitëse pediatrike
– integrimi me sistemet EPR
– Vlerësimi i moshës së mushkërive
– eksportimi i të dhënave dhe grafikëve edhe përmes postës elektronike
Kërkesat e sistemit për PC: XP, Seven, Vista, 8, 10
Ekran 160 x 80 pixel
Pesha 140 g
Madhësia 55 x 160 x 25 mm
Lidhja me PC nëpërmjet USB ose Bluetooth®
E përputhshme me tabletët iPad ose mini iPad
Specifikimet teknike
SPECIFIKIMET TEKNIKE – SPIROMETRI
• Parametrat e matur: FVC, FEV1, FEV1/FVC%, DTPEF, FEV 0.5, FEV0.5/FVC%, FEV0.75, FEV0.75/ FVC%, FEV2, FEV2/FVC%, FEV3, FEV3/FVC%, FEV6, FEV1/FEV6%, PEF, FEF25%, FEF50%, FEF75%, FEF25-75%, FEF75-85%, FET, Vext, Mosha e mushkërive, EVOL, FIVC, FIV1, PIF, FIV1/FIVC%, FIF25% , FIF50%, FIF75%, R50, PIF, IRV, VC, IVC, IC, ERV, FEV1/VC%, VT, VE, Rf, ti, te, ti/t-tot, VT/ti, MVV
• Turbinë dixhitale me sensorë të rrjedhës
• Gama e rrjedhjes ±16L/s
• Saktësia e volumit ±3% ose 50 mL
• Saktësia e rrjedhjes ±5% ose 200 mL/s
• Rezistenca dinamike <0,5 cm H2O/L/s • Testet e disponueshme: FVC, VC, IVC, MVV, PRE - POST • Lidhshmëria: USB 2.0, Bluetooth® 4.0 • Furnizimi me energji elektrike: Litium-Ion 3.7V, 1100 mAh