Spirometër SPIROLAB® me ekran me prekje 7”.
Spirometër diagnostikues i shpejtë, i thjeshtë dhe i qëndrueshëm me minimetër
Veçoritë
– Krahasimi i bronkodilatorëve FVC, VC, MVV, PRE/POST me një gamë të gjerë parametrash të përzgjedhshëm
– bateri e rikarikueshme me jetëgjatësi
– Ekran me prekje me ngjyra 7″
– lidhje direkte me printerin e jashtëm USB PostScript
– 10000 analiza spirometrike
– Testi me valë në kohë reale në PC nëpërmjet Bluetooth®
– Printer B/W i integruar i shpejtë dhe i heshtur me format printimi të personalizueshëm
– gjuhët e brendshme të softuerit të zgjedhur: GB, FR, IT, ES, DE, PT
I shpejtë dhe miqësor për përdoruesit
Çdo funksion mund të aktivizohet me një prekje të thjeshtë.
Turbina e disponueshme FlowMIR® – përputhet me standardin ATS/ERS
Plotësisht e disponueshme (grykë, turbinë) garanton 100% higjienë, pa ndotje të kryqëzuar. Nuk kërkohet kalibrim.
E pershtatshme per femije
Stimulim pediatrik i patentuar direkt në ekran.
Nuk ka nevojë për përshtatës.
Përmasat: 220x210x51 mm (8,66×8,26×2″)
Pesha: 1450 g (3,1 lb) (paketa e baterisë e përfshirë)
Prodhuar në Itali.
WinspiroPRO®
Softuer kompjuterik me performancë të lartë për spirometri dhe oksimetri me përditësim falas.
Softuer shumëgjuhësh: GB, FR, IT, ES, DE, PT, PL, NL, LV, SE, CZ, RU, TR, JP, CN.
Specifikimet teknike
Spirometria:
Furnizimi me energji elektrike: Bateri e ringarkueshme, përafërsisht. 10 orë autonomi
Sensori i temperaturës: gjysmëpërçues (0-45°C)
Sensori i rrjedhës: turbinë dixhitale me dy drejtime
Gama e rrjedhjes: ±16L/s ±5% ose 200mL/s
Saktësia e volumit: ±3% ose 50mL
Rezistenca dinamike: <0,5 cm H2O/L/s Lidhshmëria: USB 2.0, Bluetooth® 2.1 Ekrani: Ekran LCD me prekje 7” me ngjyra, rezolucion 800x480 Gryka: Ø 30 mm (1,18 inç) Mbrojtja elektrike: Klasa II Normat: Standardi i sigurisë elektrike EN 60601-1 / Përputhshmëria elektromagnetike EN 60601-1-2Parametrat e spirometrisë: FVC, FEV1, FEV1/FVC, FEV1/VC, PEF, FEF25, FEF50, FEF75, FEF25-75, FEF75-85, Mosha e mushkërive, Vëllimi i Ekstrapoluar, FET, Koha në PEF, FEV0.5, FEV0,5. FEV0.75, FEV0.75/FVC, FEV2, FEV2/FVC, FEV3, FEV3/FVC, FEV6, FEV1/ FEV6, FEV1/PEF, FEV1/FEV0.5, FIVC, FIV1, FIV1/FIVC, PIF, FIF25, FIF50, FIF75, FEF50/FIF50, VC, IVC, IC, ERV, IRV, Rf, VE, VT, tI, tE, VT/tI, tE/tTOT, MVV (e matur), MVV (llogaritur).KËRKESAT WINSPIROPRO®: Windows 2000, XP, Vista (32/64 bit), 7 (32/64 bit), 8 dhe 8.1 (32/64 bit), 10 (32/64 bit). RAM 512 MB Aksesorë standardë Ngarkuesin e baterisë Softueri WinspiroPRO® 1 letër termike rrotull Porta USB dhe kabllo Turbinë e ripërdorshme Kapëse hunde Manuali i CD-ve: GB, FR, IT, ES, DE, PT Kutia mbajtëse