GIMETTE 21 – sterilizues me ajër të nxehtë.
Sterilizuesi plotësisht automatik i ajrit të nxehtë, me temperaturë të rregullueshme nga 0°C në 200°C, vret edhe mikroorganizmat veçanërisht rezistent.
Struktura prej çeliku inox është e lyer me pluhur, përveç derës, për të siguruar rezistencë maksimale ndaj nxehtësisë dhe goditjeve me kalimin e kohës.
Katër tabaka alumini me vrima dhe të anodizuara e bëjnë më të lehtë qarkullimin e ajrit të nxehtë.
Kapaciteti rreth 20 l.
Një termostat i dytë i sigurisë aktivizohet në rast se temperatura duhet të kalojë 230°C.
LED i kuq tregon çdo anomali në termorregullim dhe si rrjedhojë fillimin e termostatit të sigurisë.
Specifikimet teknike
• Përmasat e brendshme mm: 300 x 250 x 260
• Përafërsisht. vëllimi: 20 dm³
• Përmasat e jashtme mm: 440 x 340 x 400
• Pesha: 13 kg
• Konsumi i energjisë: 600W
• Tensioni i funksionimit: 230V – 50/60 Hz
• Siguresat: 2 x 4 A
• Kohëmatësi: manual nga 0 deri në 120 minuta
• Termostati: automatik
• Termometër: precizion i lartë me llambë kapilare
• Termostat 2°: i certifikuar bimetalik
• LED jeshile: kohëmatës, LED portokalli: ngrohje, LED e kuqe: alarm
• Prodhuar në Itali
• Garanci 1 vit
• Manuali i përdorimit/shërbimit në IT, GB, FR.