STETOSKOP 3M™ LITTMANN® CLASSIC III

• Kodi 3M: 5627
• Ngjyra: burgundy
• Gjatesia: 69 cm
• Koka Ø: 43/33 mm

Stetoskopi 3M™ Littmann® Classic III™ ofron ndjeshmëri të lartë akustike për performancë të jashtëzakonshme kur bëni vlerësime të përgjithshme fizike. Ai përmban diafragma të dyfishta të sintonizueshme dhe dizajn të përditësuar.

– gjoks i gjithanshëm për të rriturit dhe fëmijët me dy anë
– diafragma të dyfishta të sintonizueshme me një pjesë (të ndjeshme ndaj presionit)
– Diafragma me anë të vogël parandalon mbeturinat në zile të hapur
– ndjeshmëri e lartë akustike
– këputni kapakët e veshëve me mbyllje të butë
– Tuba me jetë më të gjatë të gjeneratës së ardhshme
– ana e vogël konvertohet në zile të hapur