MIO-CARE 2 CHANNEL FITNESS – 55 programe (20 programe mjekësore + 15 bukuri + 20 programe fitnesi)

– Stimulues 2 kanalesh të pavarura
– Vala katrore bifazike e kompensuar: shmang efektin e rrezikshëm termik të polarizimit
– tastierë dixhitale e lehtë për t’u përdorur
– koha e mbetur e terapisë dhe udhëzimet e programeve të paraqitura në ekranin grafik
– Paketa e brendshme e baterive të rikarikueshme
– intensiteti maksimal 200 mAh
– pajtueshmëria me MDD 93/42/EEC

Furnizohet në një çantë mbajtëse me 2 kabllo lidhëse me ndarës, manual përdorimi (GB, FR, IT, DE, ES), 8 jastëkë ngjitës, bateri e brendshme e rikarikueshme me karikues baterie.

Përmasat: 60 x 135 x 19 mm
Specifikimet teknike
20 PROGRAME MJEKËSORE:
• Dhjetëra të zakonshme (të shpejta)
• Dhjetëra endorfinike (e vonuar)
• Dhjetëra vlera maksimale
• Inflamator
• Dhimbje qafe/dhimbje koke cervikogjene
• Dhimbje shpine/dhimbje shiatike
• Ndryrje/mavijosje
• Vaskularizimi
• Relaksues muskulor
• Dhimbje dore dhe kyçe
• Stimulimi i shputës
• Epikondilit
• Epitroklea
• Periartriti
• Hematomat
• Parandalimi i atrofisë
• Atrofia (rehabilitimi i trofizmit)
• Mikrorryma
• Mospërmbajtje stresi
• Mospërmbajtje urgjente

15 PROGRAMET E BUKURISË:
• Forcimi – gjymtyrët e sipërme dhe trungu
• Forcimi – gjymtyrët e poshtme
• Tonifikimi – gjymtyrët e sipërme dhe trungu
• Toning deri – gjymtyrët e poshtme
• Përkufizimi – gjymtyrët e sipërme dhe trungu
• Përkufizimi – gjymtyrët e poshtme
• Modelimi
• Mikrolifting
• Lipoliza – bark
• Lipoliza – kofshët
• Lipoliza – glutei dhe ijet
• Lipoliza – krahët
• Elasticiteti i indit
• Kapilarizimi
• Rëndim në këmbë

20 PROGRAME FITNESI:
• Nxemje
• Rezistencë-gjymtyrët e sipërme dhe trungu
• Rezistencë-gjymtyrët e poshtme
• Forca rezistente – gjymtyrët e sipërme dhe trungu
• Forca rezistente – gjymtyrët e poshtme
• Forca bazë – gjymtyrët e sipërme dhe trungu
• Forca bazë – gjymtyrët e poshtme
• Forca e shpejtë – gjymtyrët e sipërme dhe trungu
• Forca e shpejtë – gjymtyrët e poshtme
• Forca shpërthyese – gjymtyrët e sipërme dhe trungu
• Forca shpërthyese – gjymtyrët e poshtme
• Kapilarizimi i thellë
• Rimëkëmbja e muskujve
• Agonist – antagonist
• Kontraksione tonike sekuenciale – gjymtyrët e sipërme dhe trungu
• Kontraksione tonike sekuenciale – gjymtyrët e poshtme
• Kontraksione sekuenciale fazike – gjymtyrët e sipërme dhe trungu
• Kontraksione fazike sekuenciale -gjymtyrët e poshtme
• Relaksues muskulor
• Masazh i thellë