Siguroni lexim të saktë dhe të shpejtë. I sigurt dhe i lehtë për t’u përdorur me ekran të qartë dhe të madh.
– diapazoni i ekranit 32,0°C- 42,9°C
– saktësia ±0,1°C
– kujtesa: leximi i fundit
– Funksioni i sinjalizimit dhe mbyllja automatike
– kuti plastike
– Manual dhe kuti shumëgjuhëshe (GB, FR, IT, ES, PT, GR)
Punon me bateri LR/4I – 1.5V