Prodhuar nga qelqi borosilikat. I pajisur me një prizë me vakum të lartë me dy drejtime që mundëson tërheqje dhe lëshim të qëndrueshëm dhe uniform të vakumit. Fllanxhat e shkëlqyera të lëmuara të trupit dhe të kapakut garantojnë mbyllje hermetike. Furnizohet me një porcelani të shpuar
pjatë tharëse.