MANIKIN PRACTI-MAN ADVANCE CPR

Manikinët CPR për ngjarje masive stërvitore:
– Trajnim CPR për të rritur dhe fëmijë me një manikinë të vetme
– Zgjedhësi me 3 pozicione: i rritur, fëmijë dhe test
– sistem real për funksionin e frymëmarrjes
– manovra e shtytjes së nofullës

Përfshin: 1 praktikues, 5 mushkëri, 2 valvola, 1 qese transporti