Materiali çeliku i kromuar
• Lartësia e rregullueshme: 160-210 cm
• Pesha: 2.9 Kg
• Materiali bazë: plastikë
• Numri i grepave dhe materialit: 2 (plastikë)
• Ngarkesa për grep: 5 kg
• Ngarkesa totale: 10 Kg
•Rrota me frena: JO