• Lartësia e rregullueshme: 160-210 cm
• Pesha: 3.3 Kg
• Materiali bazë: inoksi AISI 304
• Numri i grepave dhe materialit: 4 (çelik inox)
• Ngarkesa për grep: 1.2 Kg
• Ngarkesa totale: 5 Kg
• Rrota me frena: 1