MIO-CARE 2 CHANNEL TENS – 20 programe mjekësore
– Stimulues 2 kanalesh të pavarura
– Vala katrore bifazike e kompensuar: shmang efektin e rrezikshëm termik të polarizimit
– tastierë dixhitale e lehtë për t’u përdorur
– koha e mbetur e terapisë dhe udhëzimet e programeve të paraqitura në ekranin grafik
– Paketa e brendshme e baterive të rikarikueshme
– intensiteti maksimal 200 mAh
– pajtueshmëria me MDD 93/42/EEC
Furnizohet në një çantë mbajtëse me 2 kabllo lidhëse me ndarës, manual përdorimi (GB, FR, IT, DE, ES), 8 jastëkë ngjitës, bateri e brendshme e rikarikueshme me karikues baterie.

Përmasat: 60 x 135 x 19 mm
Specifikimet teknike
20 PROGRAME MJEKËSORE:
• Dhjetëra të zakonshme (të shpejta)
• Dhjetëra endorfinike (e vonuar)
• Dhjetëra vlera maksimale
• Inflamator
• Dhimbje qafe/dhimbje koke cervikogjene
• Dhimbje shpine/dhimbje shiatike
• Ndryrje/mavijosje
• Vaskularizimi
• Relaksues muskulor
• Dhimbje dore dhe kyçe
• Stimulimi i shputës
• Epikondilit
• Epitroklea
• Periartriti
• Hematomat
• Parandalimi i atrofisë
• Atrofia (rehabilitimi i trofizmit)
• Mikrorryma
• Mospërmbajtje stresi
• Mospërmbajtje urgjente