Stimulues profesional me 2 kanale të pavarura

– vala katrore dyfazike e kompensuar: sasia aktuale nga poli pozitiv në atë negativ është konstante për të shmangur efektin e rrezikshëm termik të polarizimit
– valë katrore monofazike
– programet e inkontinencës dhe jonoforezës
– trajtim i denervuar
– memorie TENS – EMS të programueshme
– frekuenca e rregullueshme, impulsi i gjerësisë, koha, rampa
– koha e mbetur e terapisë dhe udhëzimet e programeve shfaqen në LCD
– intensiteti maksimal 200 mApp

Mund të përdorë të njëjtat elektroda me xhel me kabllo si Mio-Care
Specifikimet teknike
PROGRAMET:
21 NEMS
14 dhjetëra
15 BUKURI
9 UROLOGJIA
27 REHABILITIMI
13 KUJTIME FALAS
Aksesorë standardë
Furnizohet në një çantë mbajtëse me:
– bateri e ringarkueshme dhe karikues baterie
– 1 grup me 4 elektroda të parageluara 48 x 48 mm
– 1 grup me 4 elektroda të parageluara 50 x 90 mm
– 2 elektroda përcjellëse silikoni 60 x 90 mm
– 2 sfungjerë 70 x 100 mm
– 1 rrip elastik për fiksimin e elektrodave
– 2 kabllo, prizë mashkull lidhje 2 mm
– 4 ndarës kabllosh spina mashkull dhe femër 2 mm
– Manuali i përdorimit (GB, FR, IT, ES)