Furrë për sterilizimin e thatë 9lt – 220°C
Furrë sterilizimi i thatë 9 litra, konstruksion metalik, me 2 tabaka inox.
Kjo pajisje elektrike siguron sterilizimin efektiv të mjeteve metalile kirurgjikale per klinika te vogla.
Sterilizoni me lehtësi të gjitha mjetet rezistente ndaj metalit dhe nxehtësisë.
Veglat duhet të lahen dhe të thahen dhe të mos grumbullohen sipër tabakave, por të vendosen në mënyrë të rregullt.
Vendoseni furrën në një sipërfaqe të sheshtë dhe lini një hapësirë ajrimi 10-15 cm rreth perimetrit.

Kohëmatësi: 0 deri në 60 minuta
Temperatura e rregullueshme, 5 opsione deri në 220°C
2 tabaka inox të përfshira
Rezistenca ndaj nxehtësisë: sipër, poshtë dhe mes
Përmasat e dhomës: 24 x 22 x 33 cm
Përmasat e jashtme: 29 x 28 x 36 cm
900 W att
Kapaciteti: 9 lt
Tensioni 220-240 v
Pesha neto: 3.7 kg
Pesha: 4.4 kg