Llampe INFRA te kuqe MOMERT 150 W

Nxehtësia infra të kuqe depërtuese e thellë e llambës relakson muskujt dhe stimulon qarkullimin e gjakut.
Nxehtësia e këndshme zgjeron venat kapilar, duke rezultuar në një furnizim më të mirë të oksigjenit dhe ushqimit të indeve.
Mund të përdoret për sëmundjet reumatizmale, alergjitë, sëmundjet e të ftohtit, mjekësinë alternative (detoksifikimin), kujdesin për bukurinë.
Tensioni i funksionimit: 230 V – 50 Hz.

Këndi i rregullueshëm.