3M™ LITTMANN® LIGHTWEIGHT II S.E. stetoskop

• Kodi 3M: 2452
• Ngjyra: blu e Karaibeve
• Koka: Ø 44 mm
• Gjatësia: 71 cm

– Pesha e lehtë: vetëm 118 g
– Kufje e bërë nga aliazh i hapësirës ajrore
– Diafragma e rregullueshme për monitorim të lehtë me frekuencë të ulët dhe të lartë