Termometër shumëfunksional pa kontakt infra të kuqe për trupin dhe objektet.
Distanca efektive 2-3 cm.
– rezultati në 1 sekondë
– Ekran me ndriçim LCD
– Sensori i cilësisë për matje të saktësisë së lartë
– °C dhe °F janë lehtësisht të konvertueshme
– Ekrani me 3 ngjyra të kuqe, portokalli dhe jeshile tregojnë nivelin e temperaturës
– fiket automatikisht pas 30 sekondash nëse e lini ende të ndezur
– 25 grupe kujtime
– alarm zanor
– paralajmërim për fuqi të ulët
Specifikimet teknike
• Gama e matjes:
Trupi 32 – 42,9°C (89,6 – 109,3 °F) ±0,2 °C
Objektet 0-99°C (32,0-211,82 °F)
• Koha e përgjigjes: 1 sekondë
• Kujtesa: 25 grupe
• Modaliteti i ekranit: °C/°F
• Lloji i baterisë: 2 AAA 1.5V
• Dimensioni (LxWxH) – Pesha: 168x54x44 mm – 75 g