TERMOMETER INFRAKUQ GIMATEMP
Termometër shumëfunksional pa kontakt infra të kuqe me 4 aplikime: trupi, lëngu, ushqimi, temperatura e ambientit.
– saktësi e lartë dhe matje e shpejtë në =2-3 sek
– Alarmi me 3 ngjyra të dritës së prapme (e kuqe, e verdhë, jeshile) për të kontrolluar statusin e temperaturës
– distanca e matjes 1-5 cm
– 50 kujtime
Specifikimet teknike
• Metoda e matjes: Skanimi i arteries temporale ose pika e ballit
• Modeli i ekranit – rezolucioni: °C/°F – 0,1°C/0,1°F
• Mënyra e funksionimit:
Modaliteti i rregulluar (Modaliteti i trupit)
Modaliteti i drejtpërdrejtë (modaliteti sipërfaqësor)
• Gama e daljes:
Modaliteti i trupit: 34,0~43,0°C/93,2-109,4°F
Modaliteti i sipërfaqes: 0~100°C/32-212°F
• Saktësia:
Modaliteti i trupit: 35,0~42,0°C ±0,2°C / 95,0-107,6°F ±0,4°F ±0,3°C/±0,5°F për diapazonin tjetër
Modaliteti i sipërfaqes: ±2°C/±3,6°F
• Koha e fikjes automatike: =18 s
• Koha e matjes: 2-3 s
• Distanca e matjes: 1-5 cm (0,4-2 inç)
• Bateritë: Bateri alkaline 1,5 V (AAA) X2 (Lloji IEC LR03)
• Madhësia – Pesha: 122x96x42 mm – 80 g