Termometër klinik pa merkur, me aliazh galiumi në vend të merkurit.

I sigurt, i saktë dhe funksional.
Struktura prej xhami.

Furnizohet me një shaker për të ndihmuar në shkundjen e galiumit pas përdorimit.