Gama e vëllimit të pipetave nga 1 ml deri në 100 ml.
Sistemi i optimizuar i valvulave lejon tërheqjen e lehtë të lëngut pa presion të tepërt.
Rrjedha e pipetës përshtatet pa probleme te çanta fleksibël silikoni dhe mbahen fort në pozicion.
Shumë e lehtë për t’u përdorur; përpara se të lidhni fillimisht pipetën shtrydhni llambën e silikonit dhe lëshoni ajrin brenda.
Ngjitni pipetën. Lëvizni çelësin e pipetimit lart për mbushje, poshtë-fjalë për shkarkim.
Për fryrje, thjesht shtyni më poshtë pjesën e shkarkimit.
Një filtër membranor hidrofobik i zëvendësueshëm parandalon kontaminimin e kryqëzuar.