Për të gjitha llojet e pipetave nga 0,1 ml deri në 100 ml vëllimi.
Trupi ergonomik, i lehtë dhe i ekuilibruar ofron të plota
rehati dhe pipetimi pa lodhje.
Pompë e fuqishme mund të mbushë një pipetë 25 ml në 4 sekonda.
Shpejtësia e pompës mund të rregullohet në 8 nivele të ndryshme. Ekran LCD
tregon vizualisht shpejtësinë e zgjedhur. Gjithashtu ofron kullim gravimetrik.
Bateritë litium-jon të ndryshueshme ofrojnë 8 orë të vazhdueshme
përdorni. Ekrani LCD tregon fuqinë e mbetur të baterisë.
Karikuesi i teknologjisë së lartë parandalon ngarkimin e tepërt dhe siguron
cikli i gjatë jetësor. Për karikim të plotë nevojiten 2-3 orë.
Përshtatësi silikoni në konin e marrjes mban fort pipetat
në pozicion. Filtër PTFE hidrofobik i zëvendësueshëm 0,45μm
parandalon kontaminimin e kryqëzuar.
Furnizohet me një montim në mur dhe një mbajtës me pozicione të dyfishta.