Ofron prekje dhe përzierje të vazhdueshme orbitale.
Ofron përzierje efikase me kontroll elektronik të shpejtësisë pafundësisht të rregullueshme nga 0 deri në 3000 rpm.
Koha e funksionimit mund të vendoset dhe kontrollohet në mënyrë elektronike midis 1
sekondë deri në 100 minuta. Ekranet e mëdhenj LED të përshtatshëm për përdoruesit mundësojnë vendosjen dhe leximin e lehtë të shpejtësisë dhe kohës.
Garanton përzierjen perfekte të një tubi 50 ml në 5 sekonda me lëvizje orbitale me diametër 6 mm.