Ngrohes balone me fund te rrumbullaket me kapacitet 1000ml pa perzieres.
Kontroll proporcional i ngrohësit me kohë me përsëritshmëri të shkëlqyer
mundëson një interval funksionimi të temperaturës deri në 450°C.
Elementi i ngrohjes është bërë nga shumë fleksibël rezistent ndaj nxehtësisë
fije qelqi që kryen një temperaturë maksimale prej 900°C.
Elementi ngrohës fleksibël thith ngërçet, duke minimizuar
rrezikun e thyerjes së balonës dhe garanton ngrohje uniforme
shpërndarja.
Derdhja e jashtme është prodhuar nga pluhur i lehtë për t’u pastruar
çeliku i veshur.
Izolimi i jashtëm i fibrave të qelqit me fole të shkëlqyera ventilimi
e mban mbulesën e jashtme të ftohtë gjatë gjithë kohës.
E pajisur me këmbë gome që nuk rrëshqasin që mundësojnë stabilitet të përsosur
gjatë operimit.
Paneli i kontrollit ka llamba të veçanta treguese për fuqinë dhe
funksionet e ngrohjes.
Voltazhi: 220V
Fuqia : 350W
Max i nxehtesise: 450°C
Kapaciteti: 1000 ml