Paraqitur me kompensim automatik të temperaturës ( ATC ) . Ofron një përzgjedhje të ndërrueshme të temperaturës prej °C ose °F. E lehtë për tu zëvendësuar elektroda. Elektroda e re do të njihet automatikisht
dhe shfaqet në ekran. Paraqitet me bateri dhe energji të ulët
treguesi i konsumit. Funksioni i fikjes automatike mbyll
qark pas 10 minutash mospërdorim. Furnizohet në një kuti mbajtëse, me manual udhëzimi dhe set standard kalibrimi.
Ofron një zgjidhje ekonomike për matjen e pH & mV & temperaturës. & përçueshmëri & TDS & kripë me një elektrodë të vetme. Strehimi ergonomik, i lehtë dhe i papërshkueshëm nga uji (i cili mund të notojë edhe mbi ujë) mundëson praktikë të përsosur në natyrë.
E thjeshtë për t’u kalibruar me një tastierë. Funksioni i kujtesës ruan dhe kujton matje të ndryshme. Ekranet e mëdhenj LCD të bazuar në mikroprocesor tregojnë vlerat e matura dhe temperaturën në të njëjtën kohë
Matësit ofrohen në një çantë transporti të fortë të kompletuar me shirita të mbajtur me dorë, solucione pH pH, zgjidhje pastrimi, manual udhëzues dhe pajisje të tjera standarde.