Gama e matjes -10 / +200 °C , nendarje 2°C
Prodhuar nga shufra qelqi të ngurtë me rrjedhje me thellësi zhytjeje afërsisht 75 mm. Gradim i madh i printuar në murin e përparmë
ofron lexim të lehtë të temperaturës. Kolona e madhe e alkoolit me ngjyrë të kuqe mundëson leximin e lehtë dhe të saktë.
Shkalla e përparme e qelibartë e termometrit pasqyron imazhet më qartë.