Për matjen e temperaturës në lëngje, gjysmë të ngurta. Zgjidhje praktike me ushqime. Sonda inox me 127 mm gjatësia mund të futet lehtësisht në mostrat gjysmë të ngurta.
Ofron matjen e temperaturës në një ekran të madh dhe të qartë LCD 19 x 8 mm. Strehimi i fortë plastik rezistent ndaj ujit ofron një cikël të gjatë jete.
Gama e matjes së temperaturës është -58°F deri +158°F (+/- 0,2°F) ose -50°C deri +300°C (+/- 0,1°C) në mënyrë selektive. Vlerat °F & °C shkëmbehen nga një komandë çelësi në panelin e përparmë. I pajisur me një mëngë plastike për mbrojtjen e sondës matëse.